News Headlines

News Headlines

Top 9 υγιέστερα τρόφιμα σκυλιών

Μια μεγάλη τροφή για σκύλους θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το πραγματικό κρέας, ή τουλάχιστον ένα πραγματικό γεύμα με βάση το κρέας, ως κύρια πηγή πρωτεΐνης του. Θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιούν φυσικές μεθόδους για την διατήρηση του τροφίμου και ..
Full Article

Posted: 13/11/2015

CANIDAE

Σχεδιασμένα για τα ευαίσθητα σκυλιά που αγαπούντο κοτόπουλο. Χρησιμοποιούμε υψηλής ποιότητας γεύμα κοτόπουλου για τη καλυτερη διατροφή. Πολυ για τα σκυλιά που αγαπούν το κοτόπουλο και έχουν ευαισθησίες σε άλλες ζωικές πρωτεΐνες. Εγγυημένα επίπεδα ..
Full Article

Posted: 15/11/2015

CANE CORSO

Περιγραφή   Το Κάνε Κόρσο είναι ένας σκύλος μεσαίου προς μεγάλο μεγέθους με πολύ καλά αναπτυγμένους μύες και δυναμικής εμφάνιση. Από άποψη φυσιολογίας διαθέτει μια κλασσική αρμονία χωρίς κανένα ίχνος υπερβολής. Αριστοκρατικός, εκφραστ..
Full Article

Posted: 17/11/2015

DADO

DADO - DOG ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ »χωρίς συμβιβασμούς   Το σκυλί σας απαιτεί όλη την προσοχή που της αξίζει. Γι 'αυτό γεννήθηκε NUT, η πλήρης και ισορροπημένη φάσμα τροφίμων, καλύπτοντας τις διατροφικές ανάγκες όλων των αγώνων σε όλ..
Full Article

Posted: 21/11/2015

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΖΩΑ

Τις παρακάτω ιστορίες αφιερώνω σε όσους δικαιολογούν τη σκληρότητα ή την αδιαφορία απέναντι στα ζώα λέγοντας ότι αυτά «δεν καταλαβαίνουν», «δεν αισθάνονται».   Ιστορία 1η - Δεν εγκαταλείπεις ένα πεσμένο φίλο Οι σκύλοι δεν δένονται..
Full Article

Posted: 24/11/2015

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΚΥΛΩΝ

Εκπαίδευση βασικής υπακοής σκύλου   Πως μαθαίνετε το σκύλο σας  στην εντολή «έλα».   1) Βάζετε το περιλαίμιο στο σκύλο σας κρατάτε ένα μακρύ λουρί, ενώ είστε όρθιος. Απομακρυνθείτε και δείξτε του μια λιχουδιά. Πάντα ..
Full Article

Posted: 10/12/2015

ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ

ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ..
Full Article

Posted: 23/12/2015

Άνθρωπος και ζώα

Άνθρωπος και ζώα: απροσδόκητα οφέλη Άνθρωπος και Ζώα Η σχέση του ανθρώπου με τα ζώα ανάγεται σε πολλά χρόνια πριν, ίσως περισσότερα από 50.000. Αναφερόμενοι στα δημοφιλέστερα κατοικίδια της σύγχρονης εποχής, τα δεδομένα δείχνουν ότι ο σκύλ..
Full Article

Posted: 07/01/2016

Τα 14 πιο πιστά σκυλιά της Ιστορίας

Τα 14 πιο πιστά σκυλιά της Ιστορίας   Σήμερα θα σας παρουσιάσουμε τα 14 πιο πιστά σκυλιά που έμειναν στην ιστορία. Σίγουρα ωστόσο, υπάρχουν πολλά περισσότερα παραδείγματα ηρωικών σκύλων που μας διδάσκουν καθημερινά τι σημαίνει αυθεντι..
Full Article

Posted: 27/01/2016

Πρεπει να αλλαζουμε την τροφη?

Πόσο συχνά πρέπει να αλλάζουμε σκυλοτροφή; Από τη στιγμή που έχετε επιλέξει μια καλής ποιότητας σκυλοτροφή, μόνο αυτήν χρειάζεται να ταΐζετε, σωστά; Πρέπει να εναλλάζετε την τροφή του σκύλου σας περιοδικά. Υπάρχουν πολλοί καλοί λόγοι για αυτό:..
Full Article

Posted: 13/02/2016

Dogo Argentino

Ο Αργεντίνικος ντόγκο (αγγλικά: Dogo Argentino) (γνωστός επίσης και ως Argentine Mastiff) είναι μεγαλόσωμος, λευκός, μυώδης σκύλος που αναπτύχθηκε στην Αργεντινή βασικά για τον σκοπό του κυνηγίου μεγάλου θηράματος ως κυνηγετικός σκύλος, περιλαμβάν..
Full Article

Posted: 01/03/2016

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΠΟΙΜΕΝΙΚΟΣ   Ο Ελληνικός Ποιμενικός – τσοπανόσκυλο είναι ένας μεσαίου προς μεγάλου μεγέθους σκύλος. Έχει συμπαγές σώμα και μεγάλη δύναμη που τον καθιστά άξιο υπερασπιστή του χώρου ή του αφεντικού του (ή του κοπαδιού από επιτ..
Full Article

Posted: 16/03/2016

Taste Of The Wild Grain Free Food

Μάθετε περισσότερα για Taste of the Wild   Φτιαγμένο με πραγματικό ψητά κρέατα και συμπληρώθηκε με λαχανικά και φρούτα, αυτοί οι τύποι χωρίς κόκκους παρέχουν μια ανώτερη αίσθηση της γεύσης, ιδιαίτερα εύπεπτη ενέργεια και αντιοξειδωτικ..
Full Article

Posted: 13/04/2016

Δέκα οφέλη που προσφέρουν τα κατοικίδια στα παιδιά

Τα κατοικίδια μπορούν να προσφέρουν πολλά οφέλη στα παιδιά ειδικά όταν μεγαλώνουν μαζί.  Τα παιδιά μαθαίνουν να είναι υπεύθυνα, να νοιάζονται ακόμα και να μοιράζονται συναισθήματα και στιγμές με το αγαπημένο τους ζωάκι.  Είναι όμως ε..
Full Article

Posted: 24/09/2016

Επικίνδυνες Ράτσες - Δεν υπάρχουν

Ο σκύλος συντροφεύει τον άνθρωπο εδώ και χιλιάδες χρόνια. Είναι φύλακας, οδηγός, συμπαραστάτης, κυνηγός και βοηθός του σε πάρα πολλές δραστηριότητες. Η δε αφοσίωση του και η πίστη του στον ιδιοκτήτη του και στα μέλη της οικογένειάς του είναι και μ..
Full Article

Posted: 14/09/2018
.
Powered By
PET STORY © 2024